Str. Dimitre Cantemir 7- Pipera Voluntari-Ilfov, Romania

Departamente

Intretinerea si imbunatatirea conditiei medicale, fizice si psihice a fiecarei persoane rezidente intr-un mediu intim

Departamente

Geriatrie

Geriatria este specialitatea medicala care are drept obiective asistenta medicala din ingrijirea acuta, cronica, preventiva, de recuperare si terminala a varstnicilor, precum si studiul procesului de imbatranire.

Departamente

Fizioterapie

Fizioterapia este parte a stiintei medicale care foloseste factorii fizici precum curentul electric, caldura, frigul, radiatia luminoasa, radiatia electromagnetica, campurile magnetice in tratarea diferitelor afectiuni ale organismului.

Departamente

Recuperare

Recuperarea medicala se ocupa cu tratarea afectiunilor din sfera reumatologiei, neurologiei, ortopediei - traumatologiei,  avand ca scop combaterea durerii, relaxarea musculara, imbunatatirea mobilitatii articulare, a circulatiei , a troficitatii tesuturilor si a metabolismului celular.

Departamente

Memory Care

Oferim evaluari individuale si evolutive pentru imbunatatirea activitatii cerebrale: neurologice, echilibrului stadic si dinamic, starii nutritionale MNA, activitati ale vietii cotidiene ADL, activitati cu instrumentar IADL, mini test pentru examinarea starii mentale, MMSE, consult geronto – psihologic.

Departamente

Centru de ingrijire

Egregora este un centru unic in Romania, care isi propune sa schimbe perceptia despre caminele de batrani. Oferind servicii diverse, potrivite oricui si livrate la un nivel inalt al calitatii, putem imbunatati cu adevarat calitatea vietii clientilor nostri.Formular de contact

Egregora

Tarife si Programari

Toate tarifele noastre sunt special calculate în funcție de fiecare situație în parte, astfel încât să puteți beneficia în permanență de cea mai bună calitate a serviciilor, la cel mai bun preț!

Sunați la numărul de telefon 0742 109 109 pentru a primi o ofertă personalizată! Tarifele noastre încep de la numai 690€!